Stoelhoezen schapenvacht

Stoelhoezen van een schapenvacht zijn heerlijk zacht om op te zitten. Ze worden voornamelijk veel gebruikt bij de wat klassiekere auto’s waarbij lekker relaxt rijden erbij hoort. Het is namelijk niet een sportief stoeltje, nee het is juist heerlijk relaxt in de schapenvacht wegzakken. In de jaren ’80 was dit een échte trend bij autoliefhebbers, maar ook nu zie je deze retro trend helemaal terugkomen!

stoelhoezen schapenvachtSchapenvacht voor je eetkamerstoel?

Het komt weinig voor en is dus echt uniek. Maar het geeft je eetkamer natuurlijk wel die unieke uitstraling. Wil je een eetkamerstoel vinden met schapenvacht dan zul je echt goed moeten zoeken. Het beste kan je er een met de hand laten maken, het kost wat maar dan heb je ook wel een echt mooie en unieke stoel.

Een schapenvacht los kopen is geen enkel probleem. Er zijn veel winkels zowel online als offline die deze vachten verkopen. Het beste overleg je wel eerst even met diegene die de stoel gaat maken. Zo voorkom je problemen dat het bijv. net niet past en dat is natuurlijk zonde van zo’n dure vacht.

Best beoordeelde schapenvacht stoelhoezen:

Carpoint
Stoelhoes schapenvacht antraciet maxi
49,94
Walser
Autostoelhoes schapenvacht, antraciet
Walser
Autostoelhoes schapenvacht, beige
41,99

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.