Stoelhoezen op maat

Als je oude stoelen versleten zijn, of je bent uitgekeken op de stof die er nu op zit, dan zou je denken dat het tijd wordt voor nieuwe. Maar wat een veel goedkopere (en milieuvriendelijkere!) oplossing is, is mooie hoezen over de stoelen doen.

stoelhoezen op maatMisschien heb je eetkamerstoelen waarvan de maat niet bepaald standaard is, dan kun je stoelhoezen op maat kopen of maken. Met stoelhoezen op maat heb je in een oogwenk nieuw uitziende, hippe eetkamerstoelen!

Door zelf wat nieuwe accessoires aan te schaffen en een lik verf op de muren te doen, is je interieur weer stijlvol en als nieuw! Stoelhoezen op maat zijn trouwen makkelijk te wassen dus ook ideaal als er kleine kinderen met vieze vingertjes in huis rondlopen!

Stoelhoezen op maat; waar kan je ze kopen?

Je kunt je stoelhoezen op maat natuurlijk zelf naaien, patronen kun je op internet vinden. Het internet is trouwens ook een handig hulpmiddel als je stoelhoezen op maat wilt kopen. Even in de zoekmachine intypen en je ziet zo waar je ze kunt bestellen of kopen en bovendien kan je ook de prijzen vergelijken zodat je geen cent te veel betaalt!

Beautissu
stretch stoelhoes “Leona” Set - 4 Stuks 95x45x45cm antraciet
28,99
Beautissu
stretch stoelhoes “Leona” Set - 4 Stuks 95x45x45cm bruin
28,99
Beautissu
stretch stoelhoes “Leona” Set - 4 Stuks 95x45x45cm zwart
28,99
vidaXL
Stoelhoes stretch recht 4 stuks zwart
vidaXL
Hoes voor stoelen - Stretch - 6 stuks - Zwart
25,78
neu.haus
Stoelhoes set van 4 hoes voor stoelen stretch donkergrijs
31,99
vidaXL
Hoes voor stoelen - Stretch - 6 stuks - Antraciet
36,52
neu.haus
Stoelhoes set van 6 hoes voor stoelen stretch donkergrijs
38,99
vidaXL
Stretch meubelhoes voor fauteuil zwart polyester jersey
22,99
LOKS
Stoelhoezen Kerst (6 stuks)
22,95