Stoelhoezen op maat

Als je oude stoelen versleten zijn, of je bent uitgekeken op de stof die er nu op zit, dan zou je denken dat het tijd wordt voor nieuwe. Maar wat een veel goedkopere (en milieuvriendelijkere!) oplossing is, is mooie hoezen over de stoelen doen.

stoelhoezen op maatMisschien heb je eetkamerstoelen waarvan de maat niet bepaald standaard is, dan kun je stoelhoezen op maat kopen of maken. Met stoelhoezen op maat heb je in een oogwenk nieuw uitziende, hippe eetkamerstoelen!

Door zelf wat nieuwe accessoires aan te schaffen en een lik verf op de muren te doen, is je interieur weer stijlvol en als nieuw! Stoelhoezen op maat zijn trouwen makkelijk te wassen dus ook ideaal als er kleine kinderen met vieze vingertjes in huis rondlopen!

Stoelhoezen op maat; waar kan je ze kopen?

Je kunt je stoelhoezen op maat natuurlijk zelf naaien, patronen kun je op internet vinden. Het internet is trouwens ook een handig hulpmiddel als je stoelhoezen op maat wilt kopen. Even in de zoekmachine intypen en je ziet zo waar je ze kunt bestellen of kopen en bovendien kan je ook de prijzen vergelijken zodat je geen cent te veel betaalt!

Autostoelbeschermer, autostoelbeschermers voor baby's en kinderen voor kinderzitjes, waterdicht past op Isofix met...
59,40
Op maat gemaakte piloten autostoelhoezen compatibel met Skoda Enyaq bestuurder en passagiers vanaf 2021 / auto...
240,00
204,86
Op maat gemaakte piloten autostoelhoezen compatibel met Skoda Enyaq bestuurder en passagiers vanaf 2021 / auto...
240,00
204,86