Retro eetkamerstoelen

De jaren ’60 en ’70 stijl is terug van weggeweest en weer helemaal trendy. Past retro ook helemaal bij jou? Kies dan voor een interieur met retro eetkamerstoelen en tafel. Bloemen, geometrische vormen en felle kleuren zoals oranje, groen en donkerbruin zijn typisch voor een retro interieur.

retro eetkamerstoelenTafelbladen hebben ronde vormen en retro eetkamerstoelen hebben veelal een metalen buizenframe met glooiende buigingen (waar je zo lekker in achterover kunt leunen en een beetje schommelen).

Veel vloeiende en gladde vormen dus! Met een retro interieur heb je het voordeel dat je tweedehands spulletjes heel leuk kunt combineren, waardoor je vaak voor weinig geld een trendy inrichting kunt creëren.

Retro eetkamerstoelen kopen? Kijk eerst op internet

Een nieuw interieur koop je niet iedere dag en daarom is het goed om eerst goed na te denken hoe je alles precies wilt hebben. Om je een beetje een idee te vormen van de verkrijgbare modellen en prijzen kun je heel handig gebruik maken van het internet. Bekijk de talloze foto’s van retro eetkamerstoelen en vergelijk prijzen op de vergelijkingssites of webshops.

Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en een interieur creëren waarbij alles perfect op elkaar afgestemd is. Tip; kijk ook rond bij tweedehands winkels en rommelmarkten om unieke retrospulletjes op de kop te tikken.

Best beoordeelde retro eetkamerstoelen

MEUBELLA
Eetkamerstoel Lily - Donkerbruin
59,95
Clp
Ina - Set van 4 Eetkamerstoelen - Kunstleer - Zwart
185,90
Bel Air
Retro Eetkamerstoel CO-25 Dusty Rose
259,00
Furnihaus
Eetkamerstoel Oscar - Velvet Geel - Metaalpoot - Fluweel
74,99
APORI.BE
Moderne stoel op houten beuken poten, stijlvol voor in de woonkamer, wit maat RETRO
52,00
Trend24
- Eetkamerstoelen - Woonkamerstoelen - Lounge stoelen - Scandinavische stijl - Retro - Vintage - Set van 2 - Plastic...
59,95
PoleWolf
- Retro Stoel - Ribstof Beige
69,00
Livin24
Eetkamerstoel hout - Eetkamerstoel zonder armleuningen - Houten stoel
89,95
4udesigned
Eetkamerstoel Retro Ray - PU leder, Hout - Zwart
119,00
PoleWolf
- Retro Stoel - Ribstof Beige - set van 4
269,00