Losse stoelhoezen

Losse stoelhoezen zijn een perfect oplossing als de stof van je eetkamerstoelen versleten is. Het is zonde om ze weg te gooien en meteen nieuwe te kopen en ze opnieuw laten bekleden is ook nog best duur. Met losse stoelhoezen zijn je stoelen in één klap weer als nieuw en het grote voordeel van losse stoelhoezen is dat je ze kunt wassen.

losse stoelhoezenEr zijn overigens ook veel mensen die, als ze net een nieuwe eetkamer hebben, meteen in het begin losse stoelhoezen aanschaffen om te zorgen dat hun eetkamerstoelen langer mooi blijven.

Losse stoelhoezen kopen of zelf maken?

Er zijn diverse patronen te vinden waarmee je aan de slag kunt en zelf de stoelhoezen kan naaien. Zeker als je ervaring hebt met naaien, een eenvoudig model stoel hebt en geen stretch hoezen wilt, is het best te doen. Houd je niet zo van naaien? Geen probleem!

Je kunt de losse stoelhoezen gewoon bestellen via internet of kopen bij een meubelwinkel. Kijk maar eens op internet hoeveel mogelijkheden er zijn. Kies een stof die mooi past bij de rest van je interieur en zet een mooie schaal met kaarsjes of een plant op tafel om het helemaal af te maken!

Best verkochte losse stoelhoezen:

Walser
Stoelbeschermer, Zwart-Rood
Walser
Stoelbeschermer, Zwart-Grijs
18,95
Walser
Stoelbeschermer, Blauw
19,99
Pasvorm stoelhoes achterbank (3 zits) dubbel cabine Snoeks type 2 (3 losse zitting/rugleuning met armsteuntjes) -...
Merkloos
Volkswagen Transporter T6 Austin zitting bekleding, losse hoes, voorstoelen
T5
Volkswagen Transporter Tasamo zitting bekleding, losse hoes, voorstoelen
129,99
VW T6
Volkswagen Transporter T6 Simora zitting bekleding, losse hoes, voorstoelen
129,99
Pasvorm stoelhoes achterbank (3 zits) dubbel cabine Snoeks type 2 (3 losse zitting/rugleuning met armsteuntjes) -...
145,00